Har du taget dette kursus?

Efter kurset skal kursisten have kendskab til følgende områder:

  • Vildtlevende vildts normale anatomi, fysiologi og adfærd.
  • Unormal adfærd og patologiske ændringer som følge af sygdomme, miljøforurening eller andre faktorer, der kan påvirke menneskers sundhed, hvis vildtet spises.
  • Hygiejnebestemmelser og korrekte metoder til håndtering, transport og udtagning af organer m.v. efter aflivning af vildtlevende vildt.
  • Lovgivning og administrative bestemmelser om dyre- og folkesundhed og hygiejne i forbindelse med afsætning af levende vildt.

Målgruppe:

Jægere, der ønsker at videresælge større mængder vildt til vildthåndteringsvirksomheder.

Praktisk deltagerne skal kunne se underviserens præsentationen på et lærred eller en hvid væg. Kurset afholdes på hverdage kl. 18-22. Efter kurset udsteder underviseren kursusbevis på dansk, engelsk og tysk. Deltagere skal medbringe jagttegn, da jagttegnsnummeret bruges som registrering af kursusdeltagelse.

Se kursusoversigt, tid og sted her.

Spørg Danmarks Jægerforbund, Lone Østergård tlf.: 88 88 75 31