Trykjagt i Tyskland med NCjagt

Sæsonen 2023-24 sluttede med tre drivjagtsture forskellige steder i Tyskland med god jagt. I denne sæson har vi, som noget nyt, haft tre ture til revirer i Niedersachsen og Sachsen-Anhalt og på to af dem gav det vores gæster rigtig gode oplevelser med gode vildtbestande og velorganiserede jagter. Vi har også set mere vildt på vores “gamle” revirer i Brandenburg og Mecklenburg-Vorpommern, især ser det ud til at vildsvinebestanden er i fremgang. I de kommende måneder går vi i gang med at planlægge 2024-25. Følg med på vores hjemmeside, https://ncjagt.dk/ – eller på Facebook ( NCjagt ), hvor vi lægger turene op efterhånden som vi får aftalerne på plads med vores tyske samarbejdspartnere. Kontakt os gerne for en snak og mere information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *